Tapasztalatok

 

Vélemények – Tapasztalatok -Élménybeszámolók

A Laminine egy csodálatos termék, amelyet mindenkinek ismernie kell!

A Laminine kapszula és termékcsaládjának használatával kapcsolatos magyar nyelvű élménybeszámolókat, tapasztalatokat és véleményeket ezen az oldalon olvashatsz.
Érdemes visszatérni és követni a kapszulákat szedők beszámolóit, amelyek segítségedre lehetnek az adagolási tanácsokban, azaz
hogy hogyan szedd a kapszulákat a legjobb hatások éléréséhez.
A legjobb tanácsokat mindig a használók adják!

 

A LifePharm Global Network cég által elvégzett klinikai tesztek, amelyek igazolják a Laminine készítmények őssejtekre gyakorolt pozitív hatékonyságukat és megannyi ember tapasztalatai és élménybeszámolói igazolják ezt a hatalmas felfedezést.

A neten és a YouTube csatornán rengeteg, tapasztalatokról szóló videók vannak. Ezek legtöbbje angolul van.

 

Keringési elégtelenség

Szeptember végén ismerkedtem meg a Laminine termékekkel. A Laminine fogyasztását 2 x 2 adagban kezdtem. Tavaly volt mélyvénás trombózisom, kb. 2 hét után észrevettem, hogy egészen könnyűek a lábaim, annak ellenére, hogy sokáig ültem a számítógépnél.
Nné Eszter

 

Vastagbélgyulladás

69 éves nő vagyok. Az első tapasztalatom a keringés helyreállítása terén volt. Való igaz, hogy a szervezetben a legsúlyosabb problémákat teszik legelőször rendbe a LefePharm termékei. Súlyos problémám volt a 3 éve fennálló vastagbél rendellenesség. Olyan mértéket öltött, hogy nem mertem már a lakásból kimozdulni, vagy nem ettem, mert evés után egyik pillanatról a másikra rohanni kellett a WC-re, még az orvosomnak sem beszéltem róla, azt vártam, majdcsak megoldódik. A napi 2 x 2 Laminine szedése ezt is megoldotta, pedig szándékomban állt a Digestive termék megrendelése, és fogyasztása, amelyről tudni kell, hogy kifejezetten az emésztőrendszert támogatja. Ennél nagyobb bizonyíték nekem nem kell.

Nné Eszter

 

Jobb közérzet, keringési rendellenesség
1 hét tapasztalata

Én is már több, mint 1 hete szedem a Laminine-t, és kezdek kicserélődnie, megújulni! Hatalmasakat alszom (nagyon rossz alvó voltam), ki van simulva az arcom, jobb a kedvem és a közérzetem!  Alig várom, hogy a többi terméket is fogyaszthassam! Summa summarum: nagyon hálás vagyok!

V. Marcsy

 

Méregtelenítés, béltisztítás, fogyás

69 éves vagyok. Az utóbbi években 15 kg súlyfeleslegem lett, amitől sehogyan sem tudtam megszabadulni. Elkezdtem szedni a Digestiv-et napi 2×2 adagban sok vízzel. Már az első héten 5 kilótól szabadultam meg. Három hét alatt 11 kilót leadtam. Ízületi fájdalmaim megszűntek. Energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.

Sz. Gyula

 

Laminine tapasztalat cukorbetegségben

2010-től cukorbeteg vagyok, 5 éve inzulinpumpán. Mért értékeim nagyon változóak /3-25 mmol/l. Az ideg állapotom függvényében változik a cukorszintem. Az évek alatt sok szövődmény társult hozzá.

A Laminine szedése óta nyugodtabb vagyok, visszereim látványosan kisimulnak, a bőröm állapota javul. Sokkal energikusabb vagyok, jobb a teherbírásom. Az elején 1-1 Laminine-t szedtem, most 2-2-re emeltem az adagot. Azt tapasztaltam, hogy magasabb adagolás mellett, gyorsabb az eredmény.

K. Márta

 

Jön! Hamarosan még több beszámoló!