A Laminine története

 

A Laminine termék története:

A Laminine-t két orvosnak köszönhetjük:

 

Dr. John Davidson kanadai orvos 1929-ben vizsgálni kezdte a megtermékenyített tojás petesejtet. Ő az első, aki foglalkozott ezzel lehetőséggel, mint egy természetes lehetőséggel a rák kezelésében. Felismerte, hogy a megtermékenyített tyúktojás 9-dik napján a tojás kivonata tartalmaz olyan anyagot, vegyületet, amely az emberi szervezetbe bejutva képes regeneráló folyamatok beindítására. Több, mint egy évtizedet szánt elmélete igazolására és kutatásaira, de 1943-ban meghalt, és úttörő kutatásai feledésbe merültek.

 

50 évvel később Dr. Bjoedne Eskeland Norvég orvos, kutató szakértő Dr. J. Davidson eredeti kutatásait tovább fejlesztette. Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. A továbbfejlesztett kutatással jött létre a Laminine termék, mely OPT9 név alatt szabadalommal védet. Számos kutatás és klinikai vizsgálat is történt.

 

A Laminine igazi sikertörténet.

2011-óta van a piacon, gyártója és forgalmazója a LifePharm Global Network.

A forgalmazás előtt több éven keresztül számos klinikai vizsgálatot végeztek, melyeknek eredményei igazolták a Laminine hatékonyságát.

(Jön!)Nézd meg ezt a pár perces videót, amely a Laminine történetét mutatja be.

 

A Laminine annyira elismert termék lett, hogy 2015-ben és 2016-ban is bekerült az amerikai “nagy orvosi kézikönyvbe”, az “orvosi bibliába”, a “Physicians’ Desk Refence” kiadványba. A könyv az ajánlott gyógyszerek és alternatív medicinák könyve az USA-ban.

A Laminine forgalmazását megelőzően több éven keresztül számos klinikai vizsgálatokat végeztek, amelyek eredményei igazolták a hatékonyságát.

Így lett az alternatív medicinák elismert terméke.
Orvosoknak is ajánlott termék.